Inschrijven nieuwsbrief


Inloggen/account aanmaken 
Winkelwagen  
Afrekenen  
Home  |   Contact  |   Betalen  |   Verzenden  |   Voorwaarden  |   FAQ  |   Gastenboek  |   Links  |  
Merken
Categoriëen
Winter 2015/2016
Zomer 2015
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Mevrouwtje*Meneertje
~~~~~~~~~~~~~~~
Rompers
Ondergoed
Babypakjes
Broeken
Jurkjes & Rokjes
T-shirts
Blouses & Polo's
Truien & Vesten
Jassen
Nachtkleding
Accessoires Kleding aanbiedingen
~~~~~~~~~~~~~~~
Sokken, Maillot, Legging
Slofjes & Schoentjes
Mutsjes, Sjalen & Wanten
~~~~~~~~~~~~~~~
Regenkleding
Skipakken
Zwemkleding
~~~~~~~~~~~~~~~
Luiertassen
Slabbers
~~~~~~~~~~~~~~~
Lakens & Dekens
Badkamer & Verzorging
Accessoires
~~~~~~~~~~~~~~~
Speelgoed & Knuffels
Muziek & Feest
~~~~~~~~~~~~~~~
Hebbedingen
Kraamcadeau
Cadeaubon
~~~~~~~~~~~~~~~
OUTLET
Home » Catalogus » Voorwaarden
Voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Bimbambini, gevestigd te Aalsmeer en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 17174083 bij de Kamer van Koophandel  te Amsterdam. Bimbambini is een activiteit van Rubens Groep B.V.

 

Artikel 1: Definities

1.1 Bimbambini is een online winkel in kleding, speelgoed en accessoires voor baby's, welke via www.bimbambini.com, www.bimbambini.nl en www.bimbambini.be bezocht kan worden.

 

Artikel 2:Toepasselijkheid

2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website Bimbambini, zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.
2.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden.
2.3 Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Indien van een onderdeel van deze Algemene Voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige bepalingen onverkort van kracht.
2.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Algemene Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van Bimbambini worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door Bimbambini ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

 

Artikel 3: Overeenkomst

3.1 Een overeenkomst komt tot stand:

a. na het plaatsen van een bestelling bij Bimbambini via de website bimbambini.com, bimbambini.nl of bimbambini.be.

b. door het kennis nemen en accepteren van de Algemene Voorwaarden van Bimbambini.

c. na acceptatie van de bestelling van een klant door Bimbambini. Bimbambini is gerechtigd bestellingen te weigeren. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

 

Artikel 4: Aanbod

4.1 Bimbambini zal de aangeboden goederen zo duidelijk, volledig en waarheidsgetrouw afbeelden en omschrijven als de redelijkheid vereist.

4.2 Afbeeldingen gelden echter slechts bij benadering, kleuren kunnen afwijkingen van de werkelijke kleur. Dit is geen reden voor schadevergoeding.

 

Artikel 5: Prijzen

5.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
5.2 De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland bedragen 1.95 Euro voor brievenbuspost, voor pakket zendingen bedragen de verzendkosten 4.95 Euro. Voor zendingen binnen Nederland met een totaal orderbedrag van meer dan 75 euro zijn worden geen verzendkosten berekend. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land, hiervoor worden de TNT verzendkosten aangehouden.
5.3 Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele invoer-en zetfouten.

5.4. Prijswijzigingen die tot stand komen na het aangaan van de overeenkomst zullen niet worden doorberekend aan de klant.

Artikel 6: Betalingen

6.1 Betaling kan plaats vinden op één van de wijze zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Betaling is mogelijk door:
a) iDEAL: Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, Fortis of Postbank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. b) Via Credit Card via PayPal. U betaald hiervoor 1 euro extra.

c) vooruitbetaling middels overboeking per bank of giro.

d) direct en online door middel van een betaling met een cadeau- of tegoedbon, uitgegeven door Bimbambini

6.2 Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de giro- respectievelijk bankrekening van Bimbambini.

 

Artikel 7: Leveringen

7.1 Bimbambini streeft ernaar om bestellingen uiterlijk drie tot vijf werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden naar het door de klant aangegeven afleveradres. Hiertoe is Bimbambini echter niet verplicht.
7.2 De uiterste leveringstermijn is tien werkdagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan Bimbambini kan worden toegerekend. Tenzij er een afwijkende levertijd is aangegeven op de website. Het verzenden van uw bestelling wordt middels e-mail aan u bevestigd.

7.3 Uitzonderingen op de bovenstaande leveringstermijnen zijn artikelen die speciaal op maat voor de klant worden gemaakt. Op de website zal bij deze artikelen een indicatie leveringstermijn worden aangegeven.

7.4 Bimbambini doet haar uiterste best doen om de informatie in de online-winkel up to date te houden. Indien onverhoopt de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt of niet (geheel of gedeeltelijk) kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk vijf werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Bimbambini zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen binnen veertien dagen.

 

Artikel 8: Retourneren en omruilen van artikelen

8.1 Bimbambini doet er alles aan om de klant via onze website juist te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan de verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren, de eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd. Tenzij Bimbambini in gebreke is gebleven.

8.2 Artikelen, die via Bimbambini zijn gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits:

a. deze artikelen uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden via het e-mail adres: retouren@bimbambini.com. In de aanmelding van een retour dient vermeld te worden, klantnaam, het ordernr, welke artikelen geretourneerd wenst te worden, en of een andere maat of kleur wordt gewenst. Indien het verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt de klant binnen drie tot vijf werkdagen een e-mail met bevestiging met hierin het adres waarnaar de bestelling kan worden verzonden.

b. de artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd.

c. artikelen die in de uitverkoop met een korting van 50% of meer heeft gekocht mogen NIET geruild of geretourneerd worden.

d. de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen tien dagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan Bimbambini geretourneerd en ontvangen zijn.

8.2 Bimbambini accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.
8.3 Een retour zal na aanmelding én na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Het aankoopbedrag van de retouren zal, ongeacht de gekozen betaalmethode, door Bimbambini worden gecrediteerd binnen tien werkdagen na ontvangst van de retour.

8.4 De klant dient de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen altijd voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

 

Artikel 9: Zichttermijn en annulering

9.1 De klant kan, zonder betaling van extra kosten en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst de bestelling kosteloos annuleren. Hiertoe dient een e-mail gestuurd te worden met daarin klantnaam, het ordernummer en (indien van toepassing) bankgegevens, aan retouren@bimbambini.com Daarnaast dient vermeld te worden dat de order geannuleerd wenst te worden binnen de 24-uurs termijn. De annulering van de order zal per e-mail worden bevestigd. Indien de ge-annuleerde bestelling reeds is voldaan, zal Bimbambini het totale orderbedrag uiterlijk binnen veertien dagen restitueren. Indien de order reeds verzonden is dient de klant echter wel de bestelling op eigen kosten te retourneren.

9.2 De klant heeft conform de Wet Koop op afstand een zichttermijn van veertien dagen na ontvangst. Dit houdt in dat de klant zonder betaling van kosten en zonder opgave van redenen de bestelling kan retourneren. De klant kan op deze wijze het gehele orderbedrag terug krijgen. De klant dient echter wel de bestelling op eigen kosten te retourneren.

Daarnaast dient aan de volgende voorwaarden voldaan te zijn:

a. binnen veertien dagen na ontvangst dient een e-mail gestuurd te worden aan retouren@bimbambini.com. In deze e-mail dient klantnaam, ordernummer en bankgegevens vermeld te worden, daarnaast dient de klant te vermelden dat een order geannuleerd wenst te worden conform de Wet Koop op afstand. Indien het verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt de klant binnen drie werkdagen een bevestigings e-mail met hierin het adres waarnaar de bestelling kan worden verzonden.

b. artikelen dienen in de originele staat van verzending te zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd.

c. retouren, welke per post verzonden worden, dienen ten alle tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt ontvangt de klant een bevestiging per e-mail.

Restitutie van het orderbedrag zal binnen tien werkdagen na de bevestiging van ontvangst van de bestelling door Bimbambini plaats vinden.

 

Artikel 10: Klachten

10.1 Bimbambini doet haar uiterste best om een perfect product bij de klant af te leveren. Mocht een artikel desondanks niet aan de verwachtingen voldoen dan kan de klant binnen zeven dagen na ontvangst van de bestelling contact met Bimbambini opnemen door middel van een mail naar info@bimbambini.com 


In overleg met de klant zal Bimbambini trachten het probleem zo spoedig mogelijk en naar wederzijds genoegen op te lossen. Teneinde de klacht zo snel mogelijk te verhelpen verzoekt Bimbambini de klant om de klachtenprocedure strikt op te volgen. De kosten voor het retourzenden van het artikel waarover een klacht zich voordoet komt in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.

Klachten zullen niet gegrond worden verklaard wanneer :

a. kleding en/of producten al gewassen (of gedragen) is

b wanneer de klant zelf heeft getracht het gebrek te herstellen

c. wanneer de klant de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd.

 

Artikel 11: Bestelling/Communicatie

11.1 Voor verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen de klant en Bimbambini, is Bimbambini niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Bimbambini.

 

Artikel 12: Aansprakelijkheid

12.1 Bimbambini is niet aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan ten gevolge van het gebruik van de door Bimbambini verkocht producten.

 

Artikel 13: Overmacht

13.1 Bimbambini is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien hij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan schuld, en noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt.

13.2 Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle van buitenkomende oorzaken, voorzien of niet-voorzien, waarop Bimbambini geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor Bimbambini niet in staat is zijn verplichtingen na te komen. Werkstakingen in het bedrijf van Bimbambini of van derden daaronder begrepen. Bimbambini heeft ook het recht zich op overmacht te beroepen indien de omstandigheid die (verdere) nakoming van de overeenkomst verhindert, intreedt nadat Bimbambini zijn verbintenis had moeten nakomen.

13.3 Bimbambini kan gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de verplichtingen uit de overeenkomst opschorten. Indien deze periode langer duurt dan twee maanden, dan is ieder der partijen gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, zonder verplichting tot vergoeding van schade aan de andere partij.

13.4 Voorzoveel Bimbambini ten tijde van het intreden van overmacht zijn verplichtingen uit de overeenkomst inmiddels gedeeltelijk is nagekomen of deze zal kunnen nakomen, en aan het nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte zelfstandige waarde toekomt, is Bimbambini gerechtigd om het reeds nagekomen respectievelijk na te komen gedeelte separaat te factureren. De klant is gehouden deze factuur te voldoen als ware er sprake van een afzonderlijke overeenkomst.

 

Artikel 14: Privacy

14.1 Bimbambini behandelt persoonlijke gegevens van de afnemer strikt vertrouwelijk en stelt de gegevens niet ter beschikking aan derden. Zie voor een verdere omschrijving de Privacy Verklaring Bimbambini.

 

Artikel 15: Auteursrecht

15.1 Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Bimbambini.

 

Artikel 16: Toepasselijk recht en bevoegde rechter

16.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de verbintenis geheel of gedeeltelijk in het buitenland tot uitvoering wordt gegeven of indien de bij de rechtsbetrekking betrokken partij aldaar woonplaats heeft. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitgesloten.
16.2 Indien bij gerechtelijke uitspraak een of meer artikelen van deze voorwaarden ongeldig worden verklaard:

a. zullen overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van kracht blijven,

b. zullen Bimbambini en opdrachtgever in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en strekking van de nietige, dan wel vernietigde bepalingen in acht worden genomen.

16.3 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

 

 

Vragen, klachten en opmerkingen
Mocht u na het lezen van deze Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
 

BIMBAMBINI

Tradaroo h.o.d.n. Bimbambini

Kamer van Koophandel: 20145467

BTW-nummer: NL 1471.55.137.B01

Noordzijde Haven 42

4611 GT Bergen op Zoom

Nederland


E-Mail :             info@bimbambini.com
Webadres :      
http://www.bimbambini.com

http://www.bimbambini.nl

http://www.bimbambini.be

 

 

Nieuw
Petit Bateau Duoromper voor meisjes LM
Petit Bateau Duoromper voor meisjes LM
€ 19,50
€ 13,65
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook
Informatie
Over ons
Betalen
Verzenden
Retourneren
Voorwaarden
Acties
Maattabel
Privacy Verklaring
Sitemap
Links
FAQ
Contactinformatie
Over ons  |   Privacy  |   Customer service
Copyright © 2010 imProductDesign
Powered by osCommerce